KIDS COMPANY SINE KJØPSBETINGELSER;

Bestilling av varer på våre nettsider innebærer aksept av disse betingelsene. Du må være fylt 18 år for å handle hos Kids Company.

HVORDAN UTFØRE ET KJØP
Du legger inn en ordre ved å trykke på kjøp under hvert enkelt produkt. Enkelte steder må du spesifisere farge og størrelse. Ombestemmer du deg, kan du enkelt slette varene etterpå. Når du har handlet ferdig går du videre til kassen.

Du må først  registrere personlige opplysninger som vi skal bruke for videre behandling av din ordre. Vi garanterer deg at dine data og all informasjon du oppgir i forbindelse med kjøp vil holdes strengt konfidensielt og er kun til bruk for KidsCompany.no.

Videre må du velge hvordan du vil ha varene levert og hvordan du ønsker å betale. 

LEVERING ELLER HENTING
Vi sender ut varer ett par ganger i uken. Ved høysesong for bunder sender vi ut varer hver dag. Enkelte varer kan ha noe lengre leveringstid og blir sendt ut så fort vi har varen på lager. Varene sendes enten pr post eller de kan hentes hos oss.

Frakt betales av kjøper ved post levering. Vi tar ett ekspedisjons og frakt gebyr på kr 98 uansett hvor mange varer du handler. Det er kun på det tunge varene at fraktkostnaden avhenger av varenes vekt.  Vi har avtale med Posten Norge AS om levering av dine varer. Vi tar forbehold om eventuelle forsinkeler hos Posten. 

Dersom varene skal hentes kan de hentes på vårt kontor/lager etter nærmere avtale. Etter bestilling av varer er det bare å komme og hente, vi gir beskjed med det samme hvis noe skulle være utsolgt. Det enkleste er å betale med kort i nettbutikken, men skal du hente varene uten å ha betalt på forhånd må du betale kontant ved avhenting. Varene utleveres ved å oppgi hvilket navn bestillingen er gjort i eller ordrenummeret. Du betaler selvfølgelig ikke porto når varen hentes selv. 

Adresse for henting av varer er: Rolfsbuktveien 17, på Fornebu i Bærum.

BETALING
KidsCompany.no godtar følgende kort: VISA og MasterCard. Kundens konto blir belastet omgående ved bestilling. Ved handel på internett er ikke kortholderen fysisk tilstede. Dette gjør at kortholderen dermed ikke får identifisert seg på samme måte som i en vanlig butikk. Visa og MasterCard har derfor lansert 3D Secure - en standard for å sikre kredittkortbetaling over internett.

3D Secure innebærer at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer, utløpsdato og CVV2/CVC2 kode, må identifisere seg med en kode utstedt av sin bank. En slik 3D Secure identifisering omfatter "Verified by VISA" og "MasterCard SecureCode" 

Kortopplysninger blir ikke lagret i vårt system. Vi sammarbeider med BAMBORA - for trygge og sikre betalings rutiner.

Vi selger utelukkende mot forhåndsbetaling. Ønsker du ikke å betale med kort kan du krysse av for forhåndsbetaling og betale direkte inn på vår konto nr 6059 05 00308. Husk å oppgi ordre nummer og navn ved betaling i nettbank. Så fort vi har registerert betalingen sender vi varene til deg. Dersom betalingen ikke er registrert hos oss i løpet av 3 virkedager blir orderen kanselleres.

ANGRERETT
Angrefristen ved privatkjøp gjelder inntil 14 dager etter at varen er mottatt iht Angrefristloven. Skulle du angre på kjøp av varen, kan du returnere den innenfor ovennevnte frist. Varen må returneres ubrukt og i orginal forpakning, logoer og merkelapper må også være på. Ved retur må varen emballeres forsvarlig. Vedlagte angrerettskjemaet må fylles ut og returneres sammen med varen. Etter at vi har mottatt returpakken vil varen bli kreditert og beløpet vil umiddelbart bli overført til din konto. Opprinnelig betalt frakt og ekspedisjons gebyr vil ikke bli refundet. Husk at du må selv betale returporto dersom varen ikke har feil eller mangler. Salgs og tilbuds varer taes ikke i retur. 

REKLAMASJON
Alle henvendelser vedrørende reklamasjon ønskes sendt til shop@kidscompany.no og vi kontakter deg omgående (man – fred).

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Fristen kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen.

Reklamasjon må likevel skje senest to år etter at kjøperen overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen fem år. Ved forsinkelse må krav rettes selger innen rimelig tid etter at leveringstiden er kommet og varen ikke er levert. Dersom varen er betalt med kredittkort, kan kjøperen også velge å reklamere og sende krav direkte til kredittyter (kredittkortselskapet). Meldingen til selgeren eller kredittyter bør være skriftlig (e-post, telefaks eller brev).

PRISER
Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert MVA. Alle priser er inkludert mva, men eksklusive fraktomkostninger. Fraktomkostningene er som sagt på kr 98 eller avhenger av orderens størrelse og vekt på det tunge artiklene. 

UTSOLGT
Vi tar forbehold om at varer og enkelte størrelser eller farger kan være utsolgt. Vi vil isåfall gi omgående tilbakemelding om dette.